Hafta Sonu-Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi

Çarşamba, Eylül 01, 2010 | Kategori: |
Cumartesi günü sabahtan İstinye Park'a gittik. Scooter'ıyla AVM'lerde süzülmek pek hoşuna gidiyor küçük hanımın. Bir de Nike'dan yeni ayakkabı alınınca keyfine diyecek yok. Nike'da da güzel bir indirim var. Kaçırmayın!
Bu arada resimdeki kızımın eteğini ben diktim. İlk kez olduğu için ballandıra ballandıra anlatacağım yarın :)







Sonra da Cadde Bostan'daki parka gittik. Orası bizim klasiğimiz. Hem Ela büyük çocuk parkında oynuyor, isterse sahilde kumla denizle vakit geçiriyor. Sonra da arabasında uyurken, biz de caddede yürüyüş yapıyoruz.















Pazar günü Yıldız Parkı. Eve yakın oluşu çok güzel. Bir de güzel esiyor ki! Sıcak havalarda bu çok iyi geliyor. Resimde babasının boyunluğuyla oynuyor, aman yanlış anlamayın! :)







Pazartesi Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne gittik. En kötü zamanda gitmemize rağmen çok memnun kaldık. Yani orayı ilkbaharda düşünemiyorum. Girişin ücretsiz olması, her yerin tertemiz olması, sadece topluma hizmet için yapılmış bir yer olması çok dikkat çekici. Çocuklarla ilgili etkinlikleri mutlaka inceleyin. Mesire yerine ise bir dahaki hafta sonu hazırlıklı gideceğiz. Tavsiye ediyorum...



Related Posts with Thumbnails

0 yorum:

Yorum Gönder

[ Ana Sayfa ] [ Sonraki Kayıt ] [ Önceki Kayıt ]
 

Annelerin Günlüğü Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template