Forum İstanbul

Pazartesi, Ocak 25, 2010 | Kategori: |

Geçen hafta sonu gittik. Tabiki içindeki Turkuaz Akvaryum'u görmeye.
Bu tarz yerler hafta sonları kalabalık olacağından saat 10.00 gibi gittik, kapılar açılınca içeri girmek ve her taraf sakinken alış veriş merkezindeki işlerinizi yapmak o kadar zevkli ki! Tavsiye ederim. Hem kızımın hem bizim, gözlerimiz kızarmadan, boğazımız yanlış havalandırma kurbanı olmadan rahatça geziyor ve 12-13 civarında kalabalık başladığında da çıkıyoruz.
Forum İstanbul'a da öyle gittik, İkea'nın Carrefour'un Forum İstanbul'un karşılıklı olduğu bir kompleks yapmışlar. İyi fikir tabi. Ama otopark ve ana caddeye çıkışlar yetersiz olduğu için akşam üzeri saatlerinde kriz yaşanıyormuş diye duydum, gitmek isteyenlere duyurulur.
Forum İstanbul Bayrampaşa'da otobüs terminalinin de yanında. Aman giderken yönlendirme tabelalarını iyi takip edin. Birini kaçırırsanız çok uzaklaşıyorsunuz.
Akvaryumu bu kadar büyük ve iyi tasarlanmış beklemediğim için, girdiğimde şaşırdım. Avrupa'yı aratmayacak kadar detaylar düşünülmüş, çalışanlar bilgili ve ilgiliydi. Gerçekten çok büyüktü, her yaştaki çocuğun ilgisini çekecektir. Bazı havuzlarda daha önce görmediğim hayvanların bakıcıları dokunmamız için bize uzatıyorlardı :)
Kızım da biz de gayet memnun ayrıldık akvaryumdan.
Sıra alış veriş merkezini gezmeye geldi. Eee ne de olsa hiç bir yerde sigara içilmiyor ve yeni bir bina olduğu için havalandırma sistemi temiz.
Çok sıcak ve planını da kullanışlı buldum. Ne City's Nişantaşı gibi anlamsız küçük ne de Cevahir gibi anlamsız ve ezici bir büyüklüğü var. Her ölçüsü gayet yerinde.
2-5 yaş arası çocukların ilgisini çekecek şu sıralarda Barbie bebeklerin ve Lego'nun sergisi ve oyun alanı var. Barbie bebekler legolar ve resim tahtaları sınırsız...Giriş ücreti ise 2 yaşından sonrası için 6.5 TL.
Bu havalarda erken gitmek koşuluyla çocuklarla güzel vakit geçirecek bir kaç yerden birisi Forum İstanbul.
Related Posts with Thumbnails

1 yorum:

Unknown on Ocak 25, 2010 dedi ki...

bende her esenler otogarına giderken görüyorum form istanbulu ama bir kısmet olmadı o kadar güzl anlatmışsınızki hemen gidesim geldii kızımla

Yorum Gönder

[ Ana Sayfa ] [ Sonraki Kayıt ] [ Önceki Kayıt ]
 

Annelerin Günlüğü Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template